PANOS BREDA LANGE BRUGSTRAAT

PANOS BREDA LANGE BRUGSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Panos Breda Lange Brugstraat. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 16:57 We hadden 2 broodjes carpaccio en die smaakte echt nergens naar. Vlees was niet lekker en taai en we hadden beiden met truffelmayonaise en ook die proefden we niet. Alleen de broodjes zelf waren lekker vers.
8 jul 2022 om 13:46 Beide prima. Ik bestel regelmatig bij Panos, altijd goed. Bezorging prima!
1 jul 2022 om 14:19 Erg lekker! Iets later dan gepland maar te overzien. Warme broodjes waren nog warm.
29 jun 2022 om 22:05 De broodjes waren te lang of te heet afgebakken, de bijbetaalde mayonaise was niet op een normale manier verdeeld op de 2 broodjes, en geen extra mosterd gekregen op het 3de broodje terwijl ook voor die extra mosterd bijbetaald werd .
17 jun 2022 om 18:01 Heerlijke brood, bestel er regelmatig. Op tijd bezorgd :)
21 feb 2022 om 14:24 Snelle levering maar de serranoham ontbrak bij beide panini’s
16 feb 2022 om 14:09 nouu okee
26 jan 2022 om 14:56 Niet echt bijzonder, beetje gewoontjes.
25 jan 2022 om 20:19 Lekker warm eten, goed bereid en verpakt en netjes op tijd en met zorg bezorgd! Dankjewel.
11 jan 2022 om 21:19 Het eten is heerlijk. kom vaak in de zaak zelf. En bestel er geregeld. Super aardig personeel.
5 jan 2022 om 17:25 Smaakte super, snelle vriendelijke bezorging! Ga hier zeker vaker bestellen.
28 dec 2021 om 14:48 Hele snelle bezorging, eerder als aangegeven. Wel vonden we het bruine brood redelijk droog, dus de volgende keer bestellen we alles in wit :-) Verder waren ze wel gewoon goed belegd.